Turinabol

Omdat het een milde steroïde is is het populair bij beginners en mensen die zo min mogelijk risico’s willen lopen, maar wel wat chemische ondersteuning willen. Normaal gesproken wordt 40 tot 60 mg per dag genomen voor een maximum van 8 weken. Na de kuur kan nolvadex of clomid helpen de natuurlijke testosteronproduktie weer op gang te brengen. Turinabol is een populaire anabole steroide en wordt de laatste jaren steeds vaker gebruikt door bodybuilders die droge spiermassa willen bijkomen. Turinabol wordt niet omgezet naar oestrogeen en geeft daardoor ook geen negatieve bijwerkingen zoals vochtretentie of een laag libido.

  • Het draagt ​​ook een extra chloorgroep op koolstof 4, waarbij het hormoon van aromatiserende remt en verder vermindert de androgene aard.
  • Verwijderd houden van direct zonlicht, hoge temperaturen en vocht.
  • Deze eigenschappen zijn belangrijk omdat ze de anabole sfeer van het individu te verbeteren.
  • De productie werd in 1994 door Jenapharm stop gezet omdat dit schandaal wereldkunde was geworden.
  • Als je al last hebt van leverproblemen, moet je geen gebruik gaan maken Orale Turinabol.Voor wie zijn gezondheid op pijl heeft is het belangrijk een gezonde lever te stimuleren.

Dit vanwege de beschermende aard van Turinabol op de anabole toestand van de spieren. Al deze eigenschappen zijn essentieel voor het herstel van het lichaam. Eiwitsynthese is de belangrijkste bouwstuk van de spieren, en de synthese geeft de snelheid aan waarop cellen eiwitten bouwen. Veilig, betrouwbaar en vertrouwd anabolen kopen bij Anabolenkoning.

Anabole vetverbranders

Het zal niet veel massa in iemands lichaam stoppen, desondanks stimuleert het een groeiende spiermassa. Uiteraard zul je meer winst genieten als je gebruik maakt van D-bol of Anadrol, en het zal geen massa opbouwen zoals Deca Durabolin, desondanks zullen de resultaten de moeite waard zijn. Turinabol is enigszins een anabole steroïde die uniek is in zijn soort. Heel specefiek is Orale Turinabol een mengeling van Methandrostenolone & Clostebol.

Turinabol kopen

Hoe hoger de dosering hoe meer schadelijke gevolgen turinabol heeft. Psychisch & Werk helpt in het herkennen, voorkomen en behandelen van psychische https://www.jumboisnietgoedkoop.nl/boldenone-malay-tiger-voor-gewichtsverlies/ en lichaamlijke klachten. Bovendien richt Psychisch & Werk graag de aandacht op psychische gezondheid en positieve psychologie.

oral turinabol

De structurele samenstelling vanTurinabol Hubeiis zeer eenvoudig. De verbinding is eenvoudig het hormoon testosteron met een extra dubbele binding bij koolstof 1 en 2, die de anabole androgene verhouding verandert ten gunste van anabole. Het draagt ​​ook een extra chloorgroep op koolstof 4, waarbij het hormoon van aromatiserende remt en verder vermindert de androgene aard. De laatste verandering is een extra methylgroep op de 17 koolstof positie, die het hormoon door middel van orale toediening beschermt.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *